16. ročník evropské výstavy v patchworku

 

Na severo-východě Francie, v historickém překrásném městečku v Alsasku Sainte-Marie-aux-Mines se konal již 16. ročník evropské výstavy v Patchworku.

 

Chtěla bych se s vám podělit o zážitky, které jsem na výstavě načerpala a taky Vás inspirovat krásnými výtvory, které si zasloužily být vystaveny.

Výstava se konala na několika místech, takže jste se nejen mohli pokochat krásnými výtvory z výstavy, ale také si projít kus překrásného města. A protože počasí opravdu bylo teplé slunné podzimní, procházka to byla nejen poučná a inspirujícící, ale také velmi příjemná:)

Největší částí výstavy bylo místo pro shoping, kde jste si mohli zakoupit opravdu všechno možné pro patchwork. Od mnoha druhů látek, různých pomůcek na patchwork, literatury, dekorací nebo i hotových výrobků či strojů aj. Také jste se mohli velmi inspirovat, protože co stánek, to opravdu originální design.

Další části výstavy byly rozdělené na více míst po městě, ale nejvíce byly soustředěné do místních kostelů, takže místa opravdu jak s originální atmosférou, tak s originálními výtvory.

Věřím, že v mém výběru fotek z výstavy a také z úchvatného města najdete nejen inspiraci pro Vaše další výtvory, ale i sami třeba zamíříte na další ročník této výstavy, který se koná 15 - 18. září 2011 v opět krásném Sainte-Marie-aux-Mines.

Radka

 

France.pdf (940 kB)